Om Restaurant Nova

Nova er en helt ny konceptrestaurant i indre København. Efter at have set på mange restauranters koncepter rundt om i verden har vi valgt at fusionere to køkkener, som begge er meget populære i Danmark, nemlig det italienske og det japanske.

Nova betyder stjerne på latin – og det betyder ”nyt”. Vi har valgt navnet Nova, fordi det er nemt at udtale og fordi det er nyt at fusionere det japanske og det italienske køkken. På Nova kan man både spise sushi og sticks, hjemmelavet pasta, og lækre kød- og fiskeretter. Der er også burgere, salater og sandwich – alt sammen lavet med friske råvarer.

Vi vil gøre vores bedste for, at det skal være en restaurant med en høj standard i mad, hyggelig atmosfære og med rimelige priser. Vores sushiretter starter fra 65 kr., pastaretterne fra 99 kr., steaks fra 159 kr., sticks 129 kr. og salat fra 79 kr.

Nova er et hot sted at spise for få penge, så alle kan være med. Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores flotte restaurant.

Mad ud af huset: Sticks og sushi fås som take away og til selskaber ud af huset.

Restauranten, som ligger i en fredet bygning overfor Vor Frue Kirke, er nyistandsat fra top til tå med lækre materialer som Galaxy granit. De gamle mure er sandblæste til et råt men stadig hyggeligt look, som respekterer husets gamle historie. Der er brugt tid og ressourcer på at indrette restauranten smukt og renovere bygningen både indvendigt og udvendigt.

Køkkenet er åbent og fra hele restauranten kan man følge med i kokkenes arbejde. Har du lyst til at kigge med, når sushikokken tilbereder de lækre ruller, kan du sidde helt oppe i den flotte bar rundt om køkkenet. Der er også masser af højborde med barstole og selvfølgelig også almindelige, pænt opdækkede borde.

Med en beliggenhed midt i København lige ved Strøget er Nova et oplagt sted til en pause midt i en shoppedag eller en hyggelig middag med venner og familie. Der er masser af pladser udendørs i Fiolstræde og til de kølige aftner er der varmelamper og læ.